ICT & Wifi

Gespecialiseerd in WiFi oplossingen, zowel indoor als outdoor

Altijd en overal een stabiele Wifi verbinding

NetSolid is gespecialiseerd in zakelijke WiFi oplossingen voor zowel indoor als outdoor. Wij maken hierbij gebruik van Ubiquiti en Wavesight WiFi oplossingen.

Onze oplossingen

Wifi oplossingen

 • Schaalbare enterprise oplossingen
 • Eenvoudige implementatie
 • Eenvoudig centraal beheer
 • Strak design
 • Power over Ethernet (PoE)
 • Hoog zendvermogen

WaveSight

 • Wifi oplossing over grote afstanden
 • Zowel levering, montage en inbedrijfstelling
 • Alternatief voor kabel- of glasvezelverbindingen
 • Zeer geschikt voor IP camera's en multicast
 • Zeer stabiel en hoge kwaliteit
 • Encryptie mogelijk
 • Afstanden tot 40km
 • Zeer hoge doorvoersnelheden

Ubiquiti

Het Unifi Enterprise WiFi-systeem is een schaalbare enterprise oplossing die ontworpen is om eenvoudig geïmplementeerd en beheerd te worden. Alle Ubiquiti Access Point modellen hebben een strak design en kunnen gemakkelijk worden gemonteerd op een plafondplaat of aan de muur met behulp van het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Ieder access point wordt van stroom voorzien met behulp van de meegeleverde Power-over-Ethernet-adapter, die ervoor zorgt dat stroom en gegevens via één enkele kabel worden verzonden.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Wij staan altijd klaar voor uw vragen

Ubiquity Unifi

Revolutionair enterprise WiFi systeem dat onbeperkt schaalbaar
Wavesight

De voordelen van een remote werkplek op een rijtje

UniFi van Ubiquiti is een revolutionair enterprise WiFi systeem dat onbeperkt schaalbaar is en zeer goede prestaties levert. In tegenstelling tot traditionele enterprise WiFi systemen die gebruik maken van hardware WiFi controller, maakt UniFi gebruik van een virtuele client / server-applicatie waardoor geen extra hardware nodig is voor het beheer.

HOGER ZENDVERMOGEN

Het Ubiquiti UniFi access point beschikt over een hoger zendvermogen dan een gemiddelde router of access point. Ubiquiti geeft aan dat in de meest optimale situatie een bereik van 183 meter kan worden behaald. Uit eigen tests bleek dat het zendvermogen inderdaad hoger is dan bij een gemiddeld WiFi product. Ook verloopt de installatie van de Ubiquiti een stuk eenvoudiger dan bij de concurrentie. Het access point is mooi vormgegeven en kan eenvoudig aan het plafond worden bevestigd.

GRATIS BEHEERSOFTWARE

De UniFi controller software geeft u de mogelijkheid om het access point te beheren en bijvoorbeeld een eigen captive portal te ontwikkelen. Zo kunt u vrij snel een eigen login portal maken in HTML of via PHP (via extern portal) met uw bedrijfslogo en eigen huisstijl. Wanneer u meerdere access points van Ubiquiti gebruikt in combinatie met de controller software, kunt u gebruik maken van fast roaming (met behulp van zero handoff) zodat gebruikers rond kunnen lopen en de access points onderling een actieve verbinding van elkaar overnemen zonder dat de verbinding wegvalt.

Het grote voordeel van de software is dat deze de installatie van het access point een stuk eenvoudiger maakt voor mensen met weinig kennis van netwerken. De software detecteert het access point in uw netwerk en laat u eenvoudige zaken snel configureren.

Wavesight

Bridging buitenshuis, voor gebruik in zowel punt – punt (PtP) als punt – multipunt (PtMP)
NetSolid Remote Werkplek

Wavesight outdoor Solutions goed alternatief voor een kabel- of glasvezelverbinding

Voor WiFi oplossingen over grote afstanden werken wij samen met Q-CAT, die gespecialiseerd zijn in Wavesight WiFi oplossingen voor zowel de levering, montage als inbedrijfsstelling. Wavesight biedt een flexibele, prijsgunstige en hoogwaardige oplossing voor bridging buitenshuis, voor gebruik in zowel punt – punt (PtP) als punt – multipunt (PtMP) netwerk configuraties. Wavesight outdoor Solutions bieden een goed alternatief voor een kabel- of glasvezelverbinding tussen één of meerdere netwerken maar is ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld IP camera’s. Een groot voordeel van Wavesight is dat de verbinding een bridge is waardoor de verbinding zeer stabiel en van een zeer hoge kwaliteit is. Uiteraard zijn er verschillende encryptie mogelijkheden.

Wavesight long range wifi oplossingen

De OFDM radiotechnologie die door Wavesight wordt toegepast maakt afstanden tot 40km en datadoorvoersnelheden tot 108 Mbps mogelijk.

Wavesight

Waarom u voor NetSolid moet kiezen?

Vrijblijvend inventarisatie en voorstel

U heeft al een partij die uw ICT verzorgt maar vraagt u af of het beter, goedkoper of slimmer kan? Wij komen graag bij u langs om een inventarisatie uit te voeren en een scherp voorstel aan te bieden. Met daarbij de beste oplossing voor uw situatie.

Snelle support

Persoonlijk contact, korte lijnen en snel schakelen staat bij ons centraal. Direct contact met de juiste persoon. Ook in de avonduren en in de weekeinden behoort tot de mogelijkheden. 

Midden- en kleinbedrijf

Wij verzorgen de ICT voor alle zakelijke klanten. Ons credo is: "Groot genoeg om alle mogelijke opdrachten aan te kunnen, klein genoeg om persoonlijk betrokken te zijn!" 

Wij komen onze afspraken na

Het lijkt soms zo moeilijk maar het is zo eenvoudig. Wij maken afspraken met u als klant en komen deze na. Wij doen ons uiterste best om de afspraken zo helder en duidelijk als mogelijk vast te leggen. Wij geven tussentijds ongevraagd advies omdat wij de markt volgen en altijd up-to-date zijn.

Realistische kosten

U wilt gebruik maken van ICT diensten en daarvoor een heldere en eerlijke prijs betalen. Al onze voorstellen zijn gebaseerd op uw specifiek situatie tegen realistisch kosten. Wij blijven duidelijk door zowel de hardware, diensten en licenties goed in kaart te brengen.

Partners

Samen met onze partners zijn wij in staat u volledig te ontzorgen in uw ICT behoefte. Zo garanderen wij dat u altijd werkt met mensen met verstand van zaken. 

Adres

van Heekstraat 11
3125BN Schiedam

Contact

085 9023690
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Support

085 9023699
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW | All Rights Reserved