Over NetSolid

ICT zoals het hoort

"Groot genoeg om alle mogelijke opdrachten aan te kunnen,
klein genoeg om persoonlijk betrokken te zijn!"

Na jarenlange werkervaring in de ICT sector startten Adri Hessels, Robert Heidema en Ruben Soeterman in 2009 hun eigen bedrijf: NetSolid ICT & Internetdiensten.

Actuele kennis en relevante ervaring

Wij beschikken over een schat aan actuele kennis en relevante ervaring op ICT-gebied. Bijzondere mensen, die volop de ruimte krijgen hun competenties te versterken en hun kwaliteiten te ontwikkelen. Daarbij praten zij op een heldere, nuchtere manier over hun vakgebied. Mensen die de juiste vragen stellen, goed luisteren en komen met een realistische aanpak.

Zeer divers

Zo zijn wij in de loop der jaren gespecialiseerd in onder andere traditionele kantoorautomatisering tot aan de laatste ontwikkelingen zoals cloud-oplossingen, hosting, webdevelopment en het ontwikkelen en beheren van websites en webshops.

Korte lijnen

Wij hechten veel waarde aan heldere afspraken, persoonlijk contact en duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Wij denken mee over oplossingen op alle niveaus, zowel op strategisch, tactisch als op operationeel niveau, waarbij flexibel maatwerk het uitgangspunt vormt.

Vertrouwen

ICT is voor elke organisatie een belangrijk middel waar men op moet kunnen vertrouwen. Wij willen uw organisatie helpen om te presteren en om te blijven presteren. En als er iets niet werkt zoals verwacht dan kunt u ons altijd bereiken.

Ons team

NetSolid - Robert Heidema

Robert Heidema

meer dan 20 jaar ervaring

Specialist in Windows, Linux, Storage, hosting en projectmanagement

Robert is begonnen als AutoCAD tekenaar en op die manier in aanraking gekomen met ICT. Daarna werkzaam als ICT engineer, projectleider en projectmanager. Op dit moment bestaat zijn werk voornamelijk uit een combinatie van die drie functies. 
NetSolid - Ruben Soeterman

Ruben Soeterman

Meer dan 20 jaar ervaring

Specialist in Windows, websites, programmeren en beheer

Een supertalent op vele gebieden van de ICT. Heeft een zeer ruime ervaring opgedaan bij diverse ICT organisaties en is specialist op zowel Windows, hosting, website development en VOIP telefonie. 

NetSolid - Adri Hessels

Adri Hessels

Bijna 20 jaar ervaring

Salesmanager, projectmanagement, VOIP en specialist in websites

Adri is eind jaren 90 begonnen in de ICT en is uitgegroeid tot het visiteplaatje van NetSolid. Is een communicator pur sang en is in staat uw vraag of verzoek te vertalen naar een oplossing. 

Onze passie is ICT

Alle facetten van de ICT die voor u een uitdaging zijn, bieden wij aan. Kantoornetwerk, cloud oplossingen, hardware, software, VOIP, internetverbindingen, projectmanagement en bovenal onze inzet.

"Pas als de klant tevreden is, zijn wij het ook"

Adres

Goudstraat 99a 2718 RD Zoetermeer
Per 01-09-2019:
Leeghwaterstraat 3 2811DT Reeuwijk

Contact

085 9023690
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Support

085 9023699
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW | All Rights Reserved